Bajo Bouw & IJzerwerken

Bezoek ons tijdens de 18de editie van Techniekdagen Onderwijs Salland

Vrijdag 18 oktober 2024 van 18.00-21.00 uur | Zondag 20 oktober 2024 van 11.00-16.00 uur

Historie

Bajo Bouw is opgericht in 2001 door Barry Jonkman. Het bouwbedrijf in Raalte is vanaf die tijd gestaag gegroeid. In 2012 is Wout Jansen Holleboom als mede-eigenaar in het bedrijf gestapt. Barry en Wout, allebei afkomstig van de boerderij, begonnen ooit samen als timmerman op de bouw. Nu vullen ze elkaar perfect aan als directieleden van Bajo Bouw & IJzerwerken.

Ga je een eigen huis bouwen, die oude boerderij opknappen, je woonkamer uitbouwen of je agrarische stallen uitbreiden? Bajo Bouw luistert, denkt mee, adviseert en voert van begin tot eind de bouwplannen uit om jouw dromen waar te maken.

Agrarische bouw

Wij verzorgen stallenbouw voor melkvee, jongvee, varkens, pluimvee, geiten en paarden. Ook denken wij mee over regelgeving, stalinrichting en de nieuwste technieken op het gebied van constructies, ventilatie en bijvoorbeeld luchtwasinstallaties.

Doel: een efficiënte bedrijfsvoering en zorgen dat je bedrijf klaar is voor de toekomst.

Staalconstructie

In onze eigen staalwerkplaats bouwen we staalconstructies op maat. Daarnaast beschikken we over eigen kranen, verreikers, hoogwerkers en bekistingssystemen om het betonwerk voor mestkelders en funderingen efficiënt uit te voeren. Zo zorgen we dat je stal aan alle wensen en eisen voldoet en houden we de prijzen scherp.

Timmerwerkplaats en materieel

Verder hebben wij een eigen timmerwerkplaats, hier worden verschillende timmerwerkzaamheden verricht zoals het maken van kozijnen, dakkapellen, bekisting, op maat maken van boeien, etc.

Woningbouw

Wij bouwen voornamelijk vrijstaande woningen en 2^1 kappers. Wij geven o.a. advies over de toepassing van isolatiematerialen en energiebesparende maatregelen. Maar ook verbouwen wij zolders, isoleren wij daken, plaatsen een dakkapel of bijvoorbeeld een volledige renovatie van een woning.

Wie zijn wij

Inmiddels werken er bij ons 60 medewerkers (timmermannen, metselaars, lassers, smid, betonploeg, projectleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders, administratie en stagiaires). Iedereen kent iedereen. Het kantoor en de werkplaatsen voor staalbouw, houtbewerking en sierhekwerken zitten pal naast elkaar. Aan het einde van de dag komen de collega’s van de bouw allemaal naar Mariënheem voor terugkoppeling, afstemming en een praatje.

De meeste medewerkers hebben een technische opleiding gevolgd zoals de opleiding tot timmerman of metselaar via BBL of de opleiding middenkaderfunctionaris bouw. Een aantal medewerkers op kantoor hebben de KOB aannemersopleiding gevolgd.

Bajo

Bajo Bouw & IJzerwerken

Het Fiester 3
8106 PP Mariënheem

Scroll naar boven