Bepacom BV

Eerste energieneutrale bedrijfspand Raalte

Bepacom heeft op industrieterrein de Zegge VI het eerste energieneutrale bedrijfspand in Raaltegebouwd. Het ruim 3.500m² tellend bedrijfspand is voorzien van de nieuwste technieken. Het kantoor en de bedrijfshallen zijn gasloos en met behulp van een gesloten bronsysteem en warmtepompen voorzien van verwarming en koeling. Alle benodigde elektriciteit voor verlichting, machines en apparatuur wordt met behulp van zonnepanelen opgewekt.

Besturingsinstallaties

Bepacom adviseert, ontwerpt, bouwt en installeert besturingen voor klimaatinstallaties en installaties in de industrie. Een voorbeeld is de verwarming in het klaslokaal die met een thermostaat hoger of lager gezet kan worden.

Deze installaties worden gemaakt voor het verwarmen, koelen en ventileren van kantoorgebouwen, ziekenhuizen, overheidsgebouwen, universiteiten en nog veel meer. Bij Wildlands in Emmen, Rijnstate ziekenhuis Arnhem en Universiteit Utrecht heeft Bepacom dit gedaan.

Industrie

Bij installaties in de industrie gaat het om machinebesturingen, bijvoorbeeld de besturing voor een inpaklijn of een besturing voor het bekleden van pijpleidingen in de oceaan of woestijn. Een ander voorbeeld is de besturing voor pompgemalen. Dat zit in de groene kasten in weilanden of langs de weg.

In het inmiddels nieuwe bedrijf in Raalte worden de ontwerpen gemaakt, de software geschreven en de besturing gebouwd.

De besturingen worden in heel Nederland geïnstalleerd.

Bij Bepacom werken 40 medewerkers. Vakmensen die geen genoegen nemen met een ‘goed-is-goed-genoeg-mentaliteit’ en altijd de opening naar ‘beter’ zoeken.

Logo Bepacom

Bepacom BV

Barkstraat 4
8102 GV Raalte

T 0572 - 363368
E info@bepacom.nl
I www.bepacom.nl

Andere bedrijven voor bedrijfsbezoek / gastles

Reko Raalte

Meer informatie over bedrijf »

Scroll naar boven