Disselhorst Metaal

Disselhorst Metaal maakt al tientallen jaren perfect plaatwerk voor de machinebouw, carrosseriebouw, interieurbouw, landbouw, CV ketelbouw, medische apparatuur en de gespecialiseerde bouwindustrie.

Lasersnijen met licht, een exacte manier van plaatsnijden

Sinds de jaren zestig van de vorige eeuw wordt lasersnijden gebruikt als een zeer exacte methode om metaal te snijden. Met behulp van een laser (Light Amplification bij Stimulated Emission of Radiation) ontstaat een gebundelde lichtbron van enkele millimeters breed. Deze lichtbron ontwikkelt een intense hitte op een klein oppervlak, zonder in contact te komen met het materiaal.

Poedercoaten

De poedercoating van Disselhorst Metaal kent een vrijwel onbeperkte keus in kleuren. Ook verschillende structuur- en metallic-effecten zijn mogelijk. Een goede voorbehandeling van onze poedercoating maakt een product roestbestendig en krasvast, wat de levensduur aanmerkelijk verlengt.
Poedercoating is duurzamer, milieuvriendelijker en voordeliger te produceren dan andere methoden. Wij voldoen aan alle standaarden en kunnen een hoge kwaliteit nabehandeling garanderen. Bovendien zijn onze doorlooptijden kort.

Algemeen

De 90 goed opgeleide en ervaren medewerkers beheersen alle vakgebieden binnen de metaalbewerking. Zij hebben veelal een mbo-opleiding in de techniek en een aantal heeft een hbo-opleiding.

Disselhorst

Disselhorst Metaal

Overkampsweg 26
8102 PH Raalte

Scroll naar boven