Elders Totaalinstallateur

Ontstaan Elders Totaalinstallateur

Joop Elders is in 1969 gestart met een installatiebedrijf.
Het klantenbestand bestaat uit particulieren, bedrijven, aannemers en woningbouwverenigingen.
Het bedrijf groeide gestaag en is na loop van jaren verhuisd vanaf de Nieuwstraat naar industrieterrein De Zegge. Elders Totaalinstallateur behoort sinds 2011 tot de Loohuis Installatiegroep.

Familiebedrijf

Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, en Rheine (D). Loohuis Installatiegroep biedt opdrachtgevers een professionele en geïntegreerde aanpak voor ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van alle technische installaties in woningen, woongebouwen, utiliteitsbouw, retail en industrie. Een familiebedrijf met een historie van bijna 65 jaar.

Groepsaccommodatie de Maathoeve Heeten

In deze luxe groepsaccommodatie kunnen groepen van 20 tot 40 personen verblijven en overnachten. De 15 luxe kamers zijn voorzien van eigen sanitair en zowel als groepsverblijf als B&B te huren. Wij hebben deze groepsaccommodatie voorzien van elektra, de gehele W installatie welke is voorzien van een bivalent luchtwarmtepompsyteem (een combinatie van een warmtepomp met een ander verwarmingssysteem).

Bij Loohuis werken in totaal 480 mensen waarvan 40 vaklieden vanuit de locatie Raalte. De meeste medewerkers hebben een Mbo-opleiding elektro of installatietechniek, daarnaast zijn er medewerkers met een Hbo-opleiding die diverse installaties in een gebouw kunnen ontwerpen en de klant kunnen adviseren over diverse mogelijkheden.

Klik hier voor een filmpje over duurzame warmte voor 800 woningen in de wijk Windmolenbroek in Almelo.

 

Elders Totaalinstallateur

Elders Totaalinstallateur

Boeierstraat 2
8102 HS Raalte

Scroll naar boven