Geissler Installatietechniek

Historie

Geissler is in 1919 voor het eerst ingeschreven bij de kamer van koophandel.
Eerst als fietsen fabricage. In 1926 werd de eerste auto gekocht waarmee in 1930 het taxi en garagebedrijf begon. Op een gegeven ogenblik zijn het autobedrijf en het installatiebedrijf opgesplitst waarna het installatiebedrijf als zelfstandig bedrijf verder is gegaan. In 2019 hoopt Geissler het 100 jarig bestaan te vieren.

Geissler Installatietechniek ontwerpt en installeert technische installaties t.b.v. utiliteitsbouw, woningbouw, rundveehouderij, pluimveehouderij, varkenshouderij en milieutechniek.

Milieutechniek

Geissler Installatietechniek is specialist in ontwerp en inrichting van diverse technieken van milieu en energie techniek w.o.: luchtwassers, Koude/warmteopslag (Warmtepompen etc), mestverwerkings installaties, zonnepanelen, energiebesparing.

Utiliteitsbouw (kantoren, bedrijven, instellingen)

Geissler Installatietechniek ontwerpt en installeert technische installaties ten behoeve van utiliteitsbouw projecten zoals: centrale verwarming, luchtbehandeling, koudetechniek, regel- en besturingstechniek, warmte-koudeopslag, sanitaire installaties, gas- en waterinstallaties, vuil- en hemelwaterafvoerinstallaties, brandpreventie, elektrotechnische installaties, data en telecom, toegangscontrole, geluidinstallaties.

Over Geissler

Bij Geissler werken 45 mensen met veelal een opleiding in de techniek op mbo- of hbo- niveau. Bij de medewerkers op mbo-niveau gaat het vooral om elektromonteur, installatiemonteurs, monteurs luchtwastechniek. De functies op hbo-niveau betreft vooral werkvoorbereiding en engineering.

Geissler Installatietechniek

Geissler Installatietechniek

Handelsweg 24a
8152 BN Lemelerveld

T 0572-372555
E info@geissler.nl
I www.geissler.nl

Andere bedrijven voor bedrijfsbezoek / gastles

Scroll naar boven