Koetsier Installatietechniek Wesepe BV

Koetsier installatietechniek kent 4 bedrijfstakken: elektra, loodgieterswerk, verwarmingsinstallatie, zink- en koperwerk. Daarbinnen zijn er diverse specialisaties.

Elektra

Naast de reguliere verlichtingspunten en wandcontactdozen kunt u denken aan camera beveiliging, complete data installaties, inbraak- en brandmeldinstallaties.

Domotica

Binnen de elektra is Domotica de toekomst. Wie lijkt het niet wat om de verlichting of verwarming op afstand te bedienen?

Ventilatie

Ventilatie is van steeds groter belang aangezien de woningen steeds beter geïsoleerd worden. Wij leggen de standaard mechanische ventilatie en warmteterugwinning voor woningen aan, maar ook grotere luchtbehandelingsinstallaties voor utiliteit.

Zink en koperwerk

Een van onze specialiteiten is het aanbrengen van zink- en koperwerk. U kunt dan denken aan het standaard gotenwerk, maar ook aan gehele daken en gevels in alle vormen. Veel van ons zinkwerk gebeurt aan monumentale panden, wat extra vakkundigheid van onze medewerkers vereist. Voor een fels of roevendak draaien wij onze hand niet meer om.

Duurzame energie

De eisen voor energiebesparing zijn de laatste jaren vele malen hoger geworden. Vloerverwarming is daar een goed voorbeeld van. De laatste jaren wordt dit al bijna standaard toegepast in de woningbouw om reden dat het comfortabel is en een positief effect heeft op de EPN (Energie Prestatie Norm) door de lage temperatuur. De energieprestatienorm is op dit moment 0,4 en zal de komende jaren verder naar beneden worden vastgesteld. Om aan deze eis te voldoen is een aantal installatie- technische aanpassingen nodig. Er moet dan gedacht worden aan: Zonne-energie t.b.v. warmwater, Zonne-energie t.b.v. elektra, Warmtepomp t.b.v. verwarming en warmwater, Warmte-terugwininstallatie voor ventilatie, LED verlichting.

Over Koetsier

Bij Koetsier installatie Wesepe werken:
1e monteur werktuigkundige installaties niveau 3
Leidinggevend monteur elektrotechnische installaties niveau 4
Werkvoorbereider installatie niveau 4
Technisch tekenaar niveau 3

Er zijn geen medewerkers werkzaam met een hbo diploma.

Koetsier

Koetsier Installatietechniek Wesepe BV

Korenmolen 5
8124 BA Wesepe

Andere bedrijven voor bedrijfsbezoek / gastles

Combidak

Meer informatie over bedrijf »

Scroll naar boven