LMB Veldman

Bezoek ons tijdens de 18de editie van Techniekdagen Onderwijs Salland

Vrijdag 18 oktober 2024 van 18.00-21.00 uur | Zondag 20 oktober 2024 van 11.00-16.00 uur

Historie

Veldman BV is een algemeen mechanisatiebedrijf. Voortgekomen uit de landbouwmechanisatie heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een allround partner in mechanisatie, zowel in de landbouw, als in Tuin&Park en industrie. In 1985 is Herman Veldman begonnen met zijn mechanisatiebedrijf in Mariënheem. Na de nieuwbouw aan de Hellendoornseweg in 1989 is het klantenbestand en daarmee ook het medewerkersbestand, jaarlijks gegroeid. Ondertussen werken er 28 medewerkers.

De machines en apparaten

Veldman Mechanisatie verkoopt o.a. de volgende producten:
Zelfrijdende voertuigen zoals Tractoren, Grondbewerkingsmachines, Hooibouw-werktuigen en oogstmachines,
Voederwinningsmachines, Zaai- en plantmachines voor granen en grasland, Gewasbeschermingsmachines, Beregeningsapparatuur. Verder doen zij aan onderhoud en reparatie.

De klanten

Aan de volgende klanten worden de producten geleverd: Veehouderij, Akkerbouw, Agrarische loonbedrijven, Hoveniers en kwekerijen, Recreatiebedrijven, Instellingen en stichtingen, Waterschappen, Overheid en semi overheid, Particulieren die gebruik maken van professionele machines.

Vakmensen

Bij Veldman Mechanisatie werken vooral vakmensen die gespecialiseerd zijn in hydraulic en elektronica en een opleiding hebben op minimaal MBO-4 niveau.
Landbouwmachines zijn rijdende computers geworden met o.a. GPS, fijne elektronica en moderne communicatiemiddelen. Daarnaast zijn veel professionele agrarische klanten HBO geschoold en dit vereist kennis en een gesprekspartner op niveau.

Veldman

LMB Veldman

Hellendoornseweg 52
8106 PL MARIËNHEEM

Andere bedrijven voor bedrijfsbezoek / gastles

Chris Hekking Infra

Meer informatie over bedrijf »

Reko Raalte

Meer informatie over bedrijf »

Sallandse Wegenbouw

Meer informatie over bedrijf »

Scroll naar boven