Lenferink Vastgoedonderhoud

Historie

Van oudsher is Lenferink een schildersbedrijf, opgericht in 1959 door Harry en Miny Lenferink in een kleine schuur te Lemelerveld. Er is in die tijd veel werk en het bedrijf groeit snel. Vanaf de oorsprong stuurt Lenferink aan op langdurige dienstverbanden met zijn werknemers; een vertrouwde waarde die nog altijd tot de identiteit van de onderneming behoort. Bij de ontwikkeling van het bedrijf hoort ook voortdurend de uitbreiding van het pakket aan diensten en werkzaamheden.
In 1999 dragen zij de zaak over aan zijn zoons Alfred en Rob Lenferink. Zij hebben er inmiddels een multidisciplinair en innovatief vastgoedonderhoudsbedrijf van gemaakt met 250 medewerkers. Bij de onderneming van nu gelden kwaliteit, duurzaamheid, klant- en bewonerstevredenheid als absolute prioriteiten.

Wij zijn Lenferink: een vastgoedonderhoudsbedrijf dat al 65 jaar bestaat. We zijn een multidisciplinaire onderneming op het gebied van onderhoud, verbetering en verduurzaming van bestaand vastgoed. Onze medewerkers zetten zich elke dag in voor toekomstbestendige gebouwen om in te wonen, leren, werken en recreëren. Onze strategie is gericht op klantbeleving en we scoren een gemiddeld rapportcijfer van een 8,1. Daarmee zijn we de meest gewaardeerde vastgoedonderhouder van de regio. We voelen ons samen met onze opdrachtgevers verantwoordelijk voor de wereld en de mensen om ons heen. We innoveren, inspireren en stimuleren duurzaam wonen.

Glas- en schilderwerk

Glas- en schilderwerken uitvoeren betekent verstand hebben van de ondergrond en de bouwkundige staat van het complex. De verschillende ondergronden vragen een andere aanpak om tot een goed resultaat te komen. Ook de productkeuze is daarbij van groot belang. Naast de technische kennis is in ons vakgebied het veiligheidsaspect van groot belang.

Renovatie & Isolatie

Lenferink maakt technisch verouderde woningen gereed voor de toekomst. Het upgraden van het energielabel en/of de renovatie van badkamer, keuken en toilet, dit alles wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Verbouw & Afbouw

De allround vaklieden kunnen elke verbouw in eigen beheer uitvoeren. Van klein timmerwerk tot een grote verbouwing. De stucadoors en schilders zorgen voor de perfecte afwerking van elk project.

Buitengevelisolatie

Bij buitengevelisolatie wordt de gevel aan de buitenzijde van een nieuw geïsoleerd jasje, een laag isolatie afgewerkt met stucwerk, steenstrips of kurk. Voordelen hiervan zijn dat er veel beter (dikker) geïsoleerd kan worden, zonder aan ruimte in te leveren binnen en tegelijkertijd kan het gebouw va een nieuwe uitstraling worden voorzien.

Algemeen

Bij Lenferink gaat het o.a. om functies als schilder, timmerman, glaszetter, calculator-werkvoorbereider en projectleider. Het merendeel heeft een technische opleiding op mbo-niveau. Daarnaast zijn er medewerkers met een hbo-opleiding.

ΓÇóLogo Lenferink CMYK 4-2024

Lenferink Vastgoedonderhoud

Ambachtsweg 2
8152 BA Lemelerveld

Andere bedrijven voor bedrijfsbezoek / gastles

Scroll naar boven