Loohuis Installatietechnieken

Ontstaan

Loohuis Elektrotechnisch Bedrijf Bernard Loohuis stond in 1953 aan de wieg van ‘Loohuis elektrotechnisch bedrijf’. De eerste klussen bestonden uit het opnieuw bekabelen van boerderijen omdat de elektrische installaties afgekeurd waren. Gevolgd door waterleidingen en sanitaire installaties aanleggen. Het personeelsbestand breidde zich geleidelijk uit en de eerste auto’s werden aangeschaft. Daardoor werd ook het verzorgingsgebied vergroot. In 1968 waren er veertig mensen in dienst.

Familiebedrijf

Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, HEETEN, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, en Rheine (D). Met circa 480 medewerkers bieden we opdrachtgevers een professionele en geïntegreerde aanpak voor ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van alle technische installaties in woningen, woongebouwen, utiliteitsbouw, retail en industrie. Een familiebedrijf met een historie van bijna 65 jaar.

Groepsaccommodatie de Maathoeve Heeten

In deze luxe groepsaccommodatie kunnen groepen van 20 tot 40 personen verblijven en overnachten. De 15 luxe kamers zijn voorzien van eigen sanitair en zowel als groepsverblijf als B&B te huren. Wij hebben deze groepsaccommodatie voorzien van elektra, de gehele W installatie welke is voorzien van een bivalent luchtwarmtepompsyteem (een combinatie van een warmtepomp met een ander verwarmingssysteem).

Medewerkers

Bij Loohuis werken in totaal 480 mensen waarvan 65 vaklieden vanuit de locatie Heeten. De meeste medewerkers hebben een Mbo-opleiding elektro of installatietechniek, daarnaast zijn er medewerkers met een Hbo-opleiding die diverse installaties in een gebouw kunnen ontwerpen en de klant kunnen adviseren over diverse mogelijkheden.

Loohuis Installatietechnieken Heeten

Loohuis Installatietechnieken

Uilenbroekstraat 64
8111 BE Heeten

Andere bedrijven voor bedrijfsbezoek / gastles

Sallandse Wegenbouw

Meer informatie over bedrijf »

Tala

Meer informatie over bedrijf »

Scroll naar boven