Mint Interieur

Veelzijdig vakmanschap

Mint Interieur is gevestigd in Raalte. Vanuit onze eigen werkplaats realiseren wij maatwerkopdrachten van hoge kwaliteit voor klanten door heel Nederland. Onze kleinschaligheid, no-nonsense aanpak en persoonlijke aandacht voor de klant vertalen zich in unieke producten. Voor zowel particuliere klanten als voor de zakelijke markt. Ons team bestaat uit allround vakmensen, die werken met zorg, aandacht en duurzame kwaliteitsmaterialen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal in de manier waarop we werken en onze materialen inkopen. Niet alleen gebruiken we kwaliteitsmaterialen, zoals hout dat is voorzien van het FSC-keurmerk, ook in onze werkwijze gaan we bewust om met materialen en productieprocessen. Al het afval wordt nauwkeurig gescheiden afgevoerd. Behalve resthout, want dat gebruiken we opnieuw. Ons bedrijfspand is namelijk voorzien van een uiterst moderne verwarmingsinstallatie. Dit systeem, dat aan de strengste milieueisen voldoet, zorgt dat door het stoken van resthout onze gehele productieruimte wordt verwarmd. Wij verbruiken daarom geen gas.

Zakelijk op maat

Mint Interieur vervaardigt complete zakelijke interieurs. Met kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen bouwen wij interieurproducten en complete inrichtingen die uw bedrijf de gewenste uitstraling en gebruiksvriendelijkheid geven. We hebben brede ervaring in diverse branches. Van retail, zorg, sport en onderwijs tot kantoor en horeca.

Het complete traject

In onze showroom in Raalte verwelkomen wij u graag voor inspiratie en een persoonlijk adviesgesprek. Op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën gaan wij aan de slag met een UNIEK 3-D ONTWERP. We nemen u vervolgens stap voor stap mee in het hele traject van VOORBEREIDING, PRODUCTIE en MONTAGE.
Mint Interieur voert al deze trajectonderdelen zelf uit met hun eigen allround vakmensen.

Mint

Mint Interieur

Heesweg 16
8102 HJ Raalte

Andere bedrijven voor bedrijfsbezoek / gastles

Normec Dumea

Meer informatie over bedrijf »

Sallandse Wegenbouw

Meer informatie over bedrijf »

Scroll naar boven