Multilight – Starlight – Technoprint

Aan de L.J. Costerstraat 15 in Heino zijn 4 creatieve bedrijven met ieder hun eigen bijzondere discipline in 1 pand gevestigd. Zie o.a. filmpje over de verschillende disciplines.

Multilight

Gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van attractieverlichting voor kermissen en attractieparken. Je kunt hierbij denken aan allerlei soorten, maten en kleuren (LED) verlichting en looplichtautomaten maar ook aan fullcolour printing waarbij je een kermisattractie op een relatief gemakkelijke manier een totale metamorfose kunt geven. Kortom Multilight maakt van elke attractie een klantentrekker.

MK Illumination & Starlight

Leveren feestverlichting en sfeerverlichting voor winkelcentra en andere winkelomgevingen. In de afgelopen decennia zijn talloze winkelstraten, warenhuizen, winkels en (overdekte) winkelcentra voorzien van feestelijke sfeerverlichting gedurende de gezelligste maanden van het jaar. Een van de specialiteiten is de LED boomverlichting. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan innovatie van bestaande en nieuwe producten en natuurlijk zijn energiebesparing en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoofdthema’s.

Technoprint

Expert op het gebied van het ontwerpen, produceren en monteren van letter- en lichtreclame. Daarbij kan gedacht worden aan reclameborden, gevelreclame, autobelettering, spandoeken, bewegwijzering etc.

Geen wens te gek bij Technoprint

Auto’s, langs het sportveld of gevels: reclame is overal te zien. Bij Technoprint in Heino is geen opgave te moeilijk als het gaat om het verzorgen van deze belettering. “Door onze aanwezige creativiteit en technische kennis kunnen wij vrijwel elke wens van de klant uitvoeren”, zegt Ruud Marsman van Technoprint

Bij de 4 creatieve bedrijven werken 18 mensen met verschillende taken. Een team van monteurs heeft een elektrotechnische achtergrond, ook is er een constructie specialist met een opleiding metaalbewerker. Op de afdeling Technoprint werken mensen met een opleiding in de sign of grafische sector. Samen zijn zij in staat om de verschillende technische producten te ontwerpen en produceren.

Multilight

Multilight – Starlight – Technoprint

L.J. Costerstraat 15
8141 GN Heino

Andere bedrijven voor bedrijfsbezoek / gastles

Lenferink Vastgoedonderhoud

Meer informatie over bedrijf »

2Jours

Meer informatie over bedrijf »

De Haan Machinefabriek

Meer informatie over bedrijf »

Scroll naar boven