Nijboer Interieur en Design

Nijboer brengt interieurwensen tot leven. Sinds 1992 realiseren we mooie en bijzondere interieurprojecten voor de zakelijke en particuliere markt. Dat doen we met een hechte groep vakmensen. Specialisten met liefde voor het vak. Van de interieurarchitecten en de bouwers tot en met het team van planning en logistiek.

Ontwerp

Het ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze eigen architecten zijn conceptuele denkers, opgeleid aan de kunstacademie. En juist doordat we zelf ontwerpen, is het werk van externe architecten bij ons ook in vertrouwde handen. We werken veel en graag samen met gerenommeerde interieurarchitecten uit binnen- en buitenland.

Duurzaamheid

Als vooruitstrevend en betrokken bedrijf staan we midden in de samenleving. Gecertificeerde materialen, verantwoord energiegebruik en hergebruik van grondstoffen zijn voor ons vanzelfsprekend. Maar ook op maatschappelijk gebied nemen we onze verantwoordelijkheid. We leiden leerlingen op en bieden kansen aan mensen met een afstand op de arbeidsmarkt.

“DE VAKMENSEN EN DE MACHINES IN ONZE WERKPLAATS: SAMEN ZIJN ZE ONS ‘GOUDEN GOED’.”

Montage

Het moment dat het idee van de opdrachtgever realiteit wordt. Hier is ons mooie werk op zijn plek. Plaatsing en montage gebeurt uitsluitend door onze eigen monteurs. Met een bus vol gereedschap en een hoofd vol ideeën zorgen zij dat het eindresultaat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Precies zoals het in de ontwerpfase bedoeld is. De interieurbouwer die in de werkplaats aan het project heeft gewerkt, begeleidt de start van de montage.
Bij Nijboer werken in totaal 50 mensen. De meeste medewerkers hebben een Mbo-opleiding (45) of een Hbo-opleiding ( 5).

Nijboer

Nijboer Interieur en Design

Het Fiester 26
8106 PP Mariënheem

T 0572-361511
E info@nijboer.nl
I www.nijboer.nl

Andere bedrijven voor bedrijfsbezoek / gastles

Beaphar

Meer informatie over bedrijf »

Van der Vegt Fijnmetaal

Meer informatie over bedrijf »

RapidLine

Meer informatie over bedrijf »

Scroll naar boven