Nijhof Installatietechniek

Nijhof Installatietechniek is een duurzame totaalinstallateur met de focus op (seriematige) woning- en appartementenbouw op zowel de particuliere als zakelijke markt. Onze kracht is dat wij vrijwel alle disciplines binnen de installatietechniek in eigen huis hebben. Vanuit die kracht staan wij voor goede service en eerlijke kwaliteit, voor innovatieve technieken met oog voor duurzaamheid.

Onze toekomst – duurzaamheid

Voor ons is duurzaamheid meer dan het toepassen van energiebesparende technieken. Wij willen in de energiebehoefte van de huidige én toekomstige generatie voorzien. Deze ambitie geven wij vorm in ons Duurzaamheid Inspiratie Centrum waar de nieuwste en meest duurzame oplossingen op het gebied van installatietechniek te zien zijn.

Optimaal binnenklimaat

Mechanische ventilatie zuigt warme binnenlucht af om het vervolgens onbenut naar buiten te blazen. Dat is natuurlijk zonde. Gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning zorgt er juist voor dat verse, aangezogen buitenlucht wordt voorverwarmd met behulp van warme, afgezogen binnenlucht zonder dat beide luchtstromen met elkaar in aanraking komen. Speciale sensoren voeren de ventilatie automatisch op als de luchtkwaliteit – bijvoorbeeld tijdens een feestje – afneemt, zodat een optimaal binnenklimaat altijd gegarandeerd is.

DOMOTICA- Slim, veilig en comfortabel schakelen

Wie wil er nou niet comfortabel, veilig en energiebewust wonen? Het kan met onze domotica, waarbij verlichting, rookmelders, ventilatie, verwarming en andere elektrische voorzieningen op een slimme manier – met een tablet of smartphone ook afstand – worden aangestuurd.
Bij Nijhof Installatietechniek werken 65 mensen. De meesten hebben een mbo-opleiding. Ook zijn er medewerkers met een HBO opleiding.

Wij investeren met Salland Tech Academy zelf in vakkundig personeel om samen te kunnen blijven werken aan een duurzame toekomst.

 

Nijhof Installatiegroep

Nijhof Installatietechniek

Van Dongenstraat 39
8107 AE Broekland

Andere bedrijven voor bedrijfsbezoek / gastles

The Powershop

Meer informatie over bedrijf »

Normec Dumea

Meer informatie over bedrijf »

De Haan Machinefabriek

Meer informatie over bedrijf »

Scroll naar boven