Nijland Cycling

Nijland Cycling is een onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van bakfietsen, fietsen voor de revalidatiebranche en unieke stadsfietsen, voor jong en oud. Het totale productprogramma bestaat uit diverse productgroepen en een groot aantal modellen op het gebied van tandems, driewielfietsen, fietsen voor ouderen, bakfietsen en bakfietsen voor kinderen.

Innovatie en kwaliteit

Met de kennis en kunde in huis zijn wij in staat om voor iedereen een fiets op maat van hoge kwaliteit te leveren. Om vooruitstrevend te blijven stellen wij innovatie als één van onze belangrijkste pijlers. Onze kracht is dan ook het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe ideeën in ons vakgebied. Hierbij kunt u denken aan het verbeteren van stabiliteit, stuureigenschappen, comfort, gemak en veiligheid. In bijna alle gevallen kan men daarbij kiezen tussen gewone of een elektrische uitvoering.

PostNL heeft het afgelopen jaar in Ede een proeftuin georganiseerd om de ideale bakfiets te vinden voor de postbezorging. Tien leveranciers hebben deelgenomen en de “kleine Nijland” is de grote winnaar. PostNL geeft aan dat het verschil met name is gemaakt door goed in te spelen op de behoeftes van de eindgebruiker, “Nijland Cycling was betrokken in het gehele proces en heeft dat volledig weten te vertalen naar een bakfiets op maat”. De proeftuin is een onderdeel van een totaalprogramma waarin PostNL haar duurzaamheidsambities mee wil gaan realiseren. Door het succes van deze proeftuin zal verdere uitrol naar andere steden de volgende stap zijn. In deze video is de teaser te zien waarmee PostNL dit gaat doen.

Algemeen

Met vijfenveertig mensen in dienst, vooral in de productie, montage en productinnovatie, is Nijland Cycling een fietsenfabrikant van betekenis.

Nijland leidt ook jonge werknemers op die kiezen voor een combinatie van werken en leren.

Nijland Cycling

Nijland Cycling

Telgenweg 12
8111 CM Heeten

T 0572-382222
E info@nijland.com
I www.nijland.com

Andere bedrijven voor bedrijfsbezoek / gastles

Scroll naar boven