RapidLine

Het werk van RapidLine kom je overal tegen. Op straat, op parkeerterreinen, in fabrieken, op bedrijventerreinen, in magazijnen, bij scholen, op zebrapaden. Grote kans dat de witte strepen op de weg, of andere belijningen en markeringen door RapidLine zijn aangebracht.

Alle kleuren van de regenboog

Dat doen we niet alleen in het wit, maar in alle kleuren van de regenboog. We hebben zelfs “glow in the dark” en antslip coating. Voor de belijningen en markeringen gebruiken we UV producten. Voordeel van UV is dat het super snel droogt, zodat de vloer binnen een minuut weer gebruikt kan worden.

De belijningen en markeringen kunnen tegen chemisch, mechanische en thermische werkingen. Goed en sterk spul dus.

Advies

We brengen de belijningen en markeringen niet alleen aan, we geven ook advies. Een goed ingericht terrein is belangrijk voor het gebruik en de veiligheid. En als er een keer iets veranderd, dan kunnen wij de aangebrachte belijningen en markeringen verwijderen en opnieuw aanbrengen.

Schoonmaak en herstel

De meeste belijningen en markeringen brengen wij aan op de grond/vloer en die wordt goed gebruikt. Er wordt overheen gelopen, gereden en wordt vies. Geen nood, want het schoonmaken kan door ons geregeld worden. En bij het schoonmaken zien we dan gelijk of er nog wat hersteld moet worden.

Aanrijdbeveiliging

Om ons aanbod helemaal compleet te maken, kunnen wij ook aanrijdbeveiliging aanbrengen om bijvoorbeeld een muur of brandblusser of andere dingen te beschermen. Daar wordt weleens tegenaan gereden door grote vrachtwagens of heftrucks. Dan kunnen ze beter tegen een hek of paal aanrijden, want dat beperkt de schade.

 

logo-rapidline

RapidLine

Overkampsweg 22
8102 PH Raalte

Andere bedrijven voor bedrijfsbezoek / gastles

Chris Hekking Infra

Meer informatie over bedrijf »

Azerty

Meer informatie over bedrijf »

Kruiper Tweewielers en Kruiper Tuinmachines

Meer informatie over bedrijf »

Scroll naar boven