Solid Partners

Solid Partners houdt zich bezig met kantoorautomatisering, cloudoplossingen, mobiele telefonie en beveiliging. Digitale diensten zijn niet meer weg te denken bij bedrijven en instellingen w.o. scholen.

Telecom: bereikbaar én betaalbaar

Telecom is een belangrijk onderdeel van alle communicatie met klanten en leveranciers. Optimaal bereikbaar zijn is als ondernemer van levensbelang. Maar tegelijkertijd wil je ook de bedrijfskosten onder controle houden. Solid Partners helpt je met zakelijke telecom optimaal bereikbaar te zijn tegen betaalbare tarieven.

“Goed bereikbaar zijn is cruciaal. Met Solid Partners telecom is dat geen enkel probleem”

Draadloos netwerk

Werkplekken worden steeds flexibeler. Daarom kiezen steeds meer bedrijven en instellingen voor een goed draadloos netwerk (WiFi), zeker als er binnen een bedrijf veel met laptops of een tablet wordt gewerkt. WiFi is de manier om computers met elkaar te verbinden zonder het gebruik van netwerkkabels.

Hoe werkt WIFI?

Met WiFi worden gegevens draadloos over en weer gezonden met behulp van radiogolven. Deze radiogolven zijn waar te nemen en niet schadelijk. We worden dagelijks omgeven door duizenden radiogolven. Naast de radio zelf wordt deze techniek gebruikt door o.a. mobiele telefoons, televisieontvangst, magnetron, radarinstallaties, garagedeur.

Algemeen

Bij Solid Partners werken in totaal 16 mensen. De meeste medewerkers hebben een Mbo-opleiding en een aantal een Hbo-opleiding.

Solid Partners

Boeierstraat 6
8102 HS Raalte

T 0572-382779
E info@wekadata.nl
I www.wekadata.nl/

Interesse in bedrijfsbezoek