Uw onderhoudspartner Lenferink

Een echt familiebedrijf

Aan de basis van Uw Onderhoudspartner Lenferink staan 3 generaties vakmanschap. Het is dus een echt familiebedrijf.

Opa Bernard Lenferink startte in 1949 in Lierderholthuis met Schilderwerken Lenferink. Op de fiets, met zijn ladder over de schouder, gingen hij en zijn enige personeelslid van klus naar klus. Pas later kwam er een busje. In 1999 verhuist het bedrijf naar Heino. Inmiddels werken 80 personeelsleden vanuit de locaties in Heino, Raalte, Hattem en Heerde.

Meerjarenonderhoud

Onderhoud aan een woning vindt nooit eenmalig plaats, maar altijd in een cyclus. Om de zoveel jaar zijn het schilderwerk, de gevel, goten, kozijnen of het dak aan de beurt. Helaas kan iemand daarbij voor vervelende verrassingen, zoals houtrot, komen te staan. Uw Onderhoudspartner Lenferink stelt samen met de eigenaar een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) op. Dit kan zijn voor een woning, een Vereniging van Eigenaren, boerderij of landgoed, scholengemeenschap, zorginstelling, woningbouwcorporatie of overheid. Men wordt vooraf goed geïnformeerd over de werkzaamheden zoals alle schilder-, beglazings- en timmer- en overige werkzaamheden. De eigenaar weet de komende jaren exact wat de kosten voor het onderhoud zijn en kan niet meer tegen achterstallig onderhoud aanlopen.

Duurzaamheid

Uw Onderhoudspartner Lenferink is graag verantwoord en maatschappelijk betrokken. In ons dagelijks werk uit zich dat in ons duurzame bedrijfspand, onze materiaalkeuze (o.a. lijnolie verven, onderhoudsarme coatings, energiebesparende producten) en het samen met InterChem afvoeren en recyclen van restanten verf. Lenferink is ook Uw Onderhoudspartner bij verduurzamen van uw bezit.

Vakmensen

Om het meerjaren onderhoud goed te kunnen uitvoeren heeft Uw onderhoudspartner Lenferink verschillende vakdisciplines in huis: onderhoudsschilders, onderhoudstimmerlieden, all round schilders, onderhoudsadviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en kantoorpersoneel.

Logo_Lenferink

Uw onderhoudspartner Lenferink

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Andere bedrijven voor bedrijfsbezoek / gastles

Abbott Laboratories

Meer informatie over bedrijf »

RapidLine

Meer informatie over bedrijf »

Scroll naar boven