Studentenpool Gaeenswerken.nu

Sallands vetste bijbanen en vakantiewerk in de techniek

Voor studenten

Sallandse techniekbedrijven die bijbanen en vakantiewerk hebben, zijn op zoek naar gemotiveerde jongeren. Jongeren die willen ontwerpen, creëren, bouwen, repareren. Die het uitdagend vinden om met hun handen en hoofd te werken. Die van ‘niets’ ‘iets’ willen maken. Doeners, maar ook denkers.

Via Gaeenswerken.nu kunnen middelbare scholieren en studenten van 16 tot en met 24 jaar op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk. Werk dat past bij hun studie of toekomstplannen. Chill werk om geld mee te verdienen, maar ook om wat bij te leren.

Voor bedrijven

De kracht van het collectief maakt studentenpool Gaeenswerken.nu zo sterk. Het platform richt zich specifiek op het zoeken, aanspreken en werven van jonge krachten. Een advertentie voor een scholier, studenten of vakantiewerker is zo gezet, maar op deze manier bereik je jongeren beter en sneller. De kans op een geschikte kandidaat is groter. Dat de geschikte kandidaat voor een collegabedrijf kiest is ook aanwezig, maar zoals we hier in Salland zeggen: alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Samen werven en samen Salland op de kaart zetten als dé techregio van Noord- en Oost-Nederland. Dat zal uiteindelijk de winnende formule zijn.

Wie zijn we?

Gaeenswerken.nu is een initiatief van Platform Techniek Salland en techniek bedrijven uit de regio. Het doel? Jongeren enthousiasmeren voor een beroep in de techniek en de mogelijkheid bieden om het zelf te ervaren met bijbanen en vakantiewerk.

Onbekend maakt onbemind

Áchter de kassa of áán de kassa werken

Vakantiewerk en bijbanen worden vaak gelinkt aan de horeca, productie, seizoenswerk en retail. Best jammer, omdat er zoveel ander interessant werk te doen is. Nou, dat dachten wij dus ook. Via Gaeenswerken.nu kunnen jongeren zich inschrijven voor een bijbaan of vakantiewerk in de techniek. Het mes snijdt dan aan twee kante. Scholieren en studenten hebben toegang tot de interessantste techniek gerelateerde bijbanen – en bedrijven hebben toegang tot geïnteresseerde flexwerkers. Bam!

Wat we daarmee willen zeggen is dat een student ervoor kan kiezen om achter de kassa te werken, maar ook om áán de kassa te werken… Nou, precies dat dus.

Scroll naar boven